top of page

Årsmöte 2021


Med anledning av nationellt besked om Covid-19 och folksamlingar från Folkhälsomyndigheten har styrelsen fattat beslut om att senarelägga årsmötet som vanligtvis sker under våren.


Inbjudan till Västsvenska Beagleklubbens årsmöte 2021


VAR: Rotundan, Regementsparken, Uddevalla NÄR: Torsdagen den 12/8 klockan 19.00


Med en förhoppning om att aktuella restriktioner tillåter det i augusti, bjuder vi in Västsvenska Beagleklubbens medlemmar till årsmöte i Rotundan, i Regementsparken i Uddevalla.


Lokalen är “Corona-säker”och erbjuder gott om utrymmen och god ventilation, under tak.


Vi vill gärna se många medlemmar på årsmötet, både nya och långvariga, och alldeles särskilt medlemmar med hundar som under säsongen 2020/2021 kvalificerat sig till priser, diplom eller andra utmärkelser så att dessa kan delas ut under årsmötet.


Vi bjuder på enklare fika under årsmötet och kommer även att informera om kommande och planerade Beagelaktiviteter i föreningen!

Varmt välkommen!


Adress: Rotundan, Regementsparken, Uddevalla: Pionjärvägen 6, 451 34 Uddevalla


Med vänliga hälsningar //Styrelsen
69 visningar2 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

2 CommentsHej på er. Måste bara visa er lite. Vi hade ett litet möte igår. 3 kull syskon mamma o pappa o 2 halv syskon. Vi hade några timmar av riktig toppen tid. Pratat med Håkan Rhinebo idag och han kom med idéer att ta detta vidare. Skulle vara kul att av er andra att ta detta vidare om nån har lust. Håkans o min idé att kanske gjort nåt sånt här typ 1 gång i månaden eller nåt. Kommer 1 eller 10 så vad gör det. Ni kan väl ge nåt intryck vad ni känner. Vi hade iaf skit kul. O jag en MYCKET trött kille igår em. Ha det bäst där ute. Håkan o Otti

Like
Inlägg: Blog2_Post
bottom of page